Winterprogramma

Header Winter

Winterprogramma

In het Openluchtmuseum heeft elk seizoen een eigen karakter. In de winter kun je schaatsen op onze ijsbaan van ruim 800 m2! Of glij samen van de spectaculaire sleebaan. De winter is een echte belevenis in het museum. 

Tot en met 20 januari 2019 was het mogelijk om de winter in het museum te beleven. Tot en met 15 februari is het museum geheel gesloten en vanaf 16 februari te bezoeken als wandelpark. 

 

Winter 2

Leuk om naar te kijken

Op deze plek ga je tijdens de winterperiode verschillende afleveringen zien over de Winter in het Openluchtmuseum. Met als vaste presentatrice Tess Daniëls. Kijk snel verder! 

Schaatsbaan

Winterse activiteiten

Schaatsen, sleeën of broodjes bakken boven een knetterend houtvuur? In de winter zijn er tal van activiteiten. De winter is een echte belevenis in het museum. 

 

Winter 3

Winterconcerten

Winterconcerten

Voor het winterseizoen staan er weer verschillende concerten op het programma in het Zeeuws Kerkje. Kom en luister naar diverse koren, bands en zanggroepen.

 

Tram winter

Lekker warm in de tram

Is het (te) koud buiten? Waarom lopen als je de tram kunt nemen? Bekijk het museumpark op je gemak! Onze historische trams vervoeren je warm en droog. 

 

Winterrondleiding

Winterrondleiding

Ga mee op een rondleiding door het museumpark. Onze enthousiaste rondleiders vertellen je allerlei wetenswaardigheden over de historische gebouwen in het museumpark.

 

Winter 4

Winters genieten

Het groepsarrangement 'Winters Genieten' staat in het teken van een dag samen de winter beleven. Van een heerlijk ontvangst met glühwein tot rondjes schaatsen op de ijsbaan.

 

Elfstedentocht

Elk weekend tijdens de winteropenstelling. In een ‘barre’ tocht door het museum komen de kinderen langs de leukste winteractiviteiten en kunnen ze stempels verdienen.

Midwinterhoornblazers

Midwinterhoornblazers

Ze zijn al vanaf een afstandje te horen: de midwinterhoornblazers. Luister naar ze en kom kijken naar de demonstraties in Boerderij Krawinkel.