VRIENDENNIEUWS

In deze editie:

Vriendennieuws!

De nieuwe Vriendenkaart

De nieuwe Vriendenkaart is vanaf 1 juli verkrijgbaar voor maar € 20,-! Lees hier wat je van je nieuwe Vriendenkaart mag verwachten.

streeksieradenboek

Streeksieradenboek

Nog tot 17 juni met korting en zonder verzendkosten te bestellen. Kom je ook naar de boekpresentatie op 17 juni? Geef je op!

Blij dat ik rij

zondag 17 juni Vriendendag

Het is alweer bijna zover: zondag 17 juni heten we je van harte welkom op de Vriendendag. Voor jong en oud. Jij komt toch ook?

MJU

Meer weten dan je juf of meester?

Dan moet je naar de colleges van de MuseumJeugdUniversiteit komen. Dit najaar in de regio Arnhem, o.a. in jouw museum.

draaiorgeldag

zondag 3 juni Draaiorgeldag

Elk jaar komen vele draaiorgels samen op het museumpark. Zin in een kakofonie van vrolijke geluiden? Kom dan 3 juni naar het museum!

prijsuitreiking

En de winnaar is... de Canon van Nederland!

Jouw museum viel onlangs met de Canonpresentatie in de prijzen. Nou, zeg maar gerust 'in de Oscars van museumland'.