Word vriend

word Vriend en geniet van voordeel

Word vriend

Ga voor direct voordeel: Word Vriend!

Met jouw bijdrage steun je het Nederlands Openluchtmuseum in haar voortbestaan. Je ontvangt de Vriendenkaart met vele voordelen binnen het Openluchtmuseum. Het secretariaat verwerkt je lidmaatschap en stuurt je een betaalverzoek. Na betaling krijg je de kaart(en) netjes thuisgestuurd.

Meteen een geldige kaart op zak? Kom dan naar de Servicebalie van het museum!

Een Vriendenkaart kost € 20,-
(p.p.p.j. / alle leeftijden)

 

Vriendenkaart 

Je ziet het al: een de Vriendenkaart is een kaart waarmee je bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum nóg leuker wordt!

 

Neem gerust iemand mee: iedereen die je meeneemt krijgt op vertoon van jouw Vriendenkaart € 5,- euro korting op de entreeprijs. Je krijgt in alle horecalocaties en winkels in het museum 10% korting op vertoon van je Vriendenkaart. Ja ook voor de gasten die je bij je hebt. Voor het parkeren van je auto betaal je € 3,- minder dan reguliere bezoekers.

 

We organiseren 2 tot 3 keer per jaar exclusieve Vriendendagen in het museum. Je wordt er gastvrij onthaald, kijkt achter schermen, neemt deel aan speciale programma’s en ook de inwendige Vriend komt aan zijn trekken. We houden je op de hoogte van wat er te doen is in het museum en natuurlijk wanneer er speciaal voor Vrienden iets georganiseerd wordt. Let wel: speciale Vriendenactiviteiten alsook kortingen buiten het Nederlands Openluchtmuseum gelden enkel op vertoon van een persoonlijke Vriendenkaart - waar jouw eigen gegevens op staan. Je kunt dus niet met je hele gezin, een groep vrienden of kennissen op 1 Vriendenkaart deelnemen aan Vriendendagen of korting krijgen op de entree van Burgers' Zoo voor iedereen die je meebrengt. 

 

Voor wie? 

Een Vriendenkaart is interessant voor iedereen die het Nederlands Openluchtmuseum graag bezoekt of gewoon een warm hart toedraagt. Met je Vriendschap steun je namelijk het museum. Daar doet het museum natuurlijk graag iets voor terug: zie ‘voordelen’.

 

Een Vriendenkaart is ook interessant voor Museumkaarthouders die al gratis toegang hebben maar graag eens gasten meenemen of frequent in Arnhem e.o. komen. Gezinnen in de regio halen veel voordeel uit hun Vriendenkaart en ook deelnemers aan de BankGiro Loterij combineren naar hartenlust hun VIP-pas met de Vriendenkaart. 

 

Eindeloos ontdekken

Kijk op de website van het Nederlands Openluchtmuseum om te zien wat er allemaal te doen is. Zoveel activiteiten om te bewonderen of aan deel te nemen... en vergeet de evenementen niet! Alle Vriendenactiviteiten vind je er ook. We sturen je uiteraard een mail als er iets exclusief voor vrienden is te doen. Zorg dus dat je altijd een e-mail adres opgeeft bij je inschrijving!

VOOR IEDEREEN DIE JE MEEBRENGT

VOOR JOU PERSOONLIJK

Aanmeldformulier

Ja, ik word Vriend
Geslacht
Adres
Ben je eerder 'Vriend' geweest?
Wil je meerdere personen als 'Vriend' aanmelden?
Vul hier het totaal aantal personen in voor wie een pasje nodig is. In het volgende scherm vul je de gegevens in van alle leden.