Veelgestelde vragen

Abonnement of donatie?

Als Vriend steun je het Nederlands Openluchtmuseum in haar voortbestaan. Je hebt ofwel een abonnement met gratis toegang en voordeel (vanaf 13 jaar €50,- en t/m 12 jaar €35,- per jaar) of je doneert jaarlijks een bedrag (vanaf €10,-) en blijft op die manier betrokken bij het reilen en zeilen van jouw museum.

 

Het 'oude' lidmaatschap?

Tot 1 december 2019 kon je lid worden van de Vriendenvereniging voor €20,- per jaar (met voordelen, zonder toegang). Iedereen die op 1 december 2019 zijn of haar lidmaatschap had voldaan, geniet nog een vol jaar van zijn/haar lidmaatschap. Meld je je na 1 december 2019 aan als Vriend, heb je de keuze uit bovengenoemde twee opties: abonnement of donatie. 

 

Hoe meld ik me aan?

Hoe zeg ik op?

Het opzeggen van het lidmaatschap kan te allen tijde en geschiedt bij voorkeur via het contactformulier of per e-mail. Wil je hierbij altijd je volledige naam en adres vermelden? De opzegtermijn is 1 maand. Zeg dus minimaal 1 maand voor de einddatum op.
Geef je opzegging door.

 

Hoe wijzig ik iets?

Gebruik voor alle wijzigingen die je door wilt geven ons contactformulier. Vul eerst je gegevens in en kies onderaan welke wijziging je aan ons door wilt geven. 

Hoe kan ik een verhuizing doorgeven?
Geef hier je nieuwe adres aan ons door.

Hoe kan ik een overlijdensgeval doorgeven?
Geef een overlijdensgeval aan ons door.

Hoe kan ik een e-mail adres doorgeven of wijzigen? 
Geef je nieuwe e-mail adres aan ons door.

 

Ik ben mijn kaart kwijt!

Voor het aanvragen van een vervangende kaart stuur je ons een e-mail bericht met je gegevens (naam, adres, geboortedatum) zodat wij een vervangende kaart voor je kunnen aanmaken. De verloren kaart wordt geblokkeerd. De kosten voor een vervangende kaart bedragen € 2,95 per kaart. De vervangende kaart wordt z.s.m. toegestuurd.

Ook als je kaart onleesbaar is geworden of niet meer te scannen is, kan je  een vervangend exemplaar aanvragen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Voorwaarde is dat je de te vervangen kaart aan ons retourneert: Vereniging Vrienden NOM, o.v.v. vervangende kaart, Postbus 649, 6800 AP Arnhem.

 

Overige vragen

Heb je een vraag met betrekking tot een lidmaatschap van de vereniging Vrienden of de Vriendenkaart die hierboven niet wordt beantwoord? Neem dan contact met ons op, bij voorkeur per e-mail: vrienden@openluchtmuseum.nl

Veelgestelde vragen