Vriendendag met Estée Strooker!

Zaterdag 7 december 2019 neemt de jonge, enthousiaste chef-kok Estée Strooker ons mee op een culinaire reis door de tijd met aandacht voor ons winterthema: schaarste en overvloed. Na een interactieve lezing in Loods Goes gaan we allerhande heerlijke & aparte gerechtjes proeven.

Estée zwaait de scepter over restaurant 't Amusement in Arnhem en schudde terloops ook nog even eetwinkel STROOM uit haar pas 28-jarige mouw. Laat je inspireren door deze jongedame met gevoel voor smaak en eet-trends!

Eind november ontvang je per mail de uitnodiging voor de Vriendendag. Zorg dus dat je e-mail adres bij ons bekend is. Je moet je t.z.t. opgeven voor deze dag en je kunt alleen deelnemen als je een eigen, persoonlijke Vriendenkaart bezit. Nog geen eigen kaart? Regel dat dan hier.

Vorig jaar hadden we Janny van der Heijden op bezoek. Weet je nog?

Dit jaar komt Estée ons verblijden. Kom je ook?

Estée Strooker | Vriendendag 7-12-2019

Estée in 10 puntjes

strooker    strooker

Ledenvergadering 16 november 2019

Op 16 november 2019 wordt een extra algemene ledenvergadering gehouden in Loods Goes, eveneens op het museumterrein. Dan wordt het voorstel waarover in de laatste vergadering gesproken is, door bestuur en museum aan de Vrienden gepresenteerd. Je ontvangt hiervoor begin november een uitnodiging per reguliere post. Aanvang: 10.30 uur. Einde: 12:00 uur. Blijf gezellig mee-eten en napraten. Aanmelden is verplicht, mede omdat we gaan stemmen over de toekomst van de Vrienden. Houd de post in de gaten begin november!

Ledenvergadering 13 april 2019

Op 13 april kwamen we bijeen in de Kasteelboerderij van het museum voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. In die vergadering zochten we gezamenlijk naar een denkrichting voor de toekomstige organisatie van de Vrienden van het museum.

Een verslag van de vergadering (notulen) vind je hier.
De bijbehorende notitie (integratie Vrienden in museumorganisatie) kun je hier inzien.

Vriendendag met Janny van der Heijden

Zaterdag 8 december 2018 leerde Janny van der Heijden (Heel Holland Bakt) onze leden de fijne kneepjes van het snert koken en de geschiedenis van 'oer-Hollandse' (niet dus) erwtensoep. Een geslaagde dag en we mogen Janny toevoegen aan de grote groep enthousiastelingen voor ons museum.

Klik hier voor een kort filmpje van de dag!

Janny van der Heijden Vriendendag

Nieuwe Vriendenkaart sinds juli 2018

Lees hier alles over de nieuwe Vriendenkaart die sinds 1 juli 2018 te verkrijgen is.

Ontvang de digitale nieuwsbrief

Nog niet ontvangen? Mail ons dan je meest recente e-mail adres door.
Vermeld je naam en adres zodat we je e-mail aan de juiste gegevens kunnen koppelen.

Zo'n 6 tot 10 keer per jaar sturen we nieuws per e-mail. Bijvoorbeeld als er een try-out is waar je aan kunt deelnemen. Of als er exclusief voor Vrienden een extra activiteit wordt georganiseerd die nog niet in de 'papieren nieuwsbrief' opgenomen kon worden. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons dan je e-mailadres én je huisadres per e-mail: vrienden@openluchtmuseum.nl.

Bekijk hier de laatste papieren nieuwsbrief

Eén keer per jaar verschijnt er een nieuwsbrief. Deze versturen wij per reguliere post naar al onze leden. Je kunt deze nieuwsbrieven ook hieronder bekijken.

estee