Nieuwe Vriendenkaart bekend!

Lees hier alles over de nieuwe Vriendenkaart die vanaf 1 juli 2018 te verkrijgen is.

Streeksieradenboek

Uit de nalatenschap van trouwe Vriendin en oud-museummedewerkster Diek Stegeman werd - naast de aanschaf van twee unieke sets streeksieraden uit Tholen - een prachtig boek over streeksieraden uit de collectie van het Nederlands Openluchtmuseum gemaakt. Het boek zal vanaf 17 juni 2018 verkrijgbaar zijn bij de betere boekhandel, in onze museumwinkel en via de webshop van uitgever Walburg Pers. Vrienden kopen het boek, dat € 29,50 gaat kosten, tot de uitgeefdatum met 5 euro korting: € 24,50. Klik hier voor info en bestellen.

Nieuwe Vriendenkaart zomer 2018

Op 7 april 2018 troffen ruim 200 Vrienden en het bestuur elkaar in de Kasteelboerderij om het afgelopen en komende jaar door te nemen, nieuwe vormen van Vriend zijn te bespreken en kennis te maken met immaterieel erfgoed in Nederland. De VriendenMuseumkaart zal nog tot halverwege 2018 verkocht mogen worden maar door opzegging van de samenwerking door de Museumvereniging (uitgever van de Museumkaart) zal deze vanaf dan niet meer aangeboden worden. Iedereen die op dat moment een geldige VriendenMuseumkaart op zak heeft, kan gewoon de hele geldigheidsperiode gebruik maken van de kaart en diens voordelen. Tijdens de vergadering heeft het bestuur een nieuwe vorm van Vriend-zijn voorgesteld en dat voorstel is unaniem aangenomen. Zeer binnenkort zal deze nieuwe Vriendschap, inclusief alle voorwaarden, bekend gemaakt worden. Even geduld nog!

Welkom in het nieuwe jaar

In de tweede week van januari blikt de voorzitter terug op het oude en vooruit op het nieuwe jaar.
Je leest de nieuwjaarsgroet hier.

Bekijk hier de laatste digitale nieuwsbrief

Niet ontvangen? Mail ons dan je meest recente e-mail adres door.
Vermeld je naam en adres zodat we je e-mail aan de juiste gegevens kunnen koppelen.

Zo'n 6 tot 10 keer per jaar sturen we nieuws per e-mail. Bijvoorbeeld als er een try-out is waar je met je kinderen aan kunt deelnemen. Of als er exclusief voor Vrienden een extra activiteit wordt georganiseerd die nog niet in de 'papieren nieuwsbrief' opgenomen kon worden. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons dan je e-mailadres én je huisadres per e-mail: vrienden@openluchtmuseum.nl.

Bekijk hier de laatste papieren nieuwsbrief

Eén tot twee keer per jaar verschijnt er een nieuwsbrief. Deze versturen wij per reguliere post naar al onze leden. Je kunt deze nieuwsbrieven ook hieronder bekijken.

stien