Vergaderlocaties

Header

Een bijzondere locatie voor een bedrijfsuitje, evenement, vergadering, diner of feest? Die vind je in het Openluchtmuseum! Je event maakt gegarandeerd geschiedenis in onze authentieke historische locaties en het uitgestrekte natuurlijke museumpark.

Vergaderlocaties

Meer informatie

Loods Goes

In Zeeland is de firma Massee een van de aanjagers van de moderne landbouw. Loods 'Goes' is hun permanente showroom. Zeeuwse boeren moeten hier overtuigd worden van het nut van de aanschaf van Massee's hyper­moderne landbouwwerktuigen. In 1985 wordt Loods Goes verplaatst naar het Nederlands  Openluchtmuseum. Afge­lopen jaren heeft het hoofdzakelijk ­gefungeerd als onderkomen van landbouwwerktuigen uit de collectie. 

 

Loods Goes is als locatie uitermate geschikt voor congressen, presentaties, bijeen­komsten, vergaderingen. Maar ook voor evenementen met een feestelijk karakter zoals (jubileum)­recepties en feestavonden is deze museale locatie de perfecte plek. 

 

Offerte aanvragen   Stel een vraag    Foodbook    Meer info 

goes

 

Vergaderlocaties 1

Kasteelboerderij

 

Meer informatie

Kasteelboerderij

Deze herenboerderij met de allure van een heus kasteel, stond in de vruchtbare zeekleipolders van de Hoeksche Waard. Eigenaar jonker Reinhart van Aeswijn breidde de bescheiden boerderij in 1617 uit met een statig voorhuis. De boerderij is in baksteen opgetrokken, met constructies en versieringen die rond 1600 in stedelijke bouw veel voorkwamen.Toen het woonhuis naar het museum kwam, was het bedrijfsgedeelte allang verdwenen. 

 

Naast een mooie grote plenaire ruimte, wat ook ideaal geschikt is voor uitgebreide lunches, partijen en bijeenkomsten, beschikt de Kasteelboerderij ook over diverse kleine vergaderruimten. De Pronkkamer en de Herenkamer zijn ideaal geschikt voor opstellingen tot 20 personen. 

 

 Offerte aanvragen   Stel een vraag   Foodbook 

Vergaderlocaties 2

Meer informatie

De Hanekamp

Herberg De Hanekamp heeft vanaf de tweede helft van de 18e eeuw in Zwolle en wijde omgeving een bijzondere reputatie. Niet alleen als herberg, maar ook als café en als uitspanning. De Hanekamp lag gunstig ten opzichte van de drukke veemarkten in Zwolle. Net buiten de stad aan de Wipstrikkerallee – de grote weg naar Salland en Twente. Het was dan ook the place to be voor veedrijvers en veehandelaren die op de Zwolse markten afkwamen.

 

De Hanekamp is tegenwoordig dé plek voor pannenkoeken of een andere lekkere lunch! De locatie is ook ideaal geschikt voor uitgebreide lunches, partijen en bijeenkomsten. 

 

 Offerte aanvragen   Stel een vraag   Foodbook

Hanekamp

Vergaderlocaties 3

entree

Meer informatie

Canon van Nederland & Entreegebouw

Eind 2016, na maanden van verbouwing heeft het entreegebouw met de museumwinkel en het restaurant een metamorfose ondergaan. Het nieuwe entreegebouw is een goede voorloper naar de Canon van Nederland; een indrukwekkende tentoonstelling die in september 2017 haar deuren opende voor het grote publiek. Tijdens deze tentoonstelling wordt de bezoeker getrakteerd op de vijftig Canonvensters uit de Nederlandse geschiedenis. 

 

Zowel het entreegebouw als de Canon van Nederland is ideaal geschikt voor uitgebreide lunches, diners, borrels en vergaderingen. De Canonkamer, Auditorium, Koepelzaal en het Canoncafé zijn te gebruiken voor verschillende invullingen.

 

 Offerte aanvragen   Stel een vraag   Foodbook

 

Vergaderlocaties 4

Meer informatie

Het Hoge Noorden & XL Events

Frisse voorjaarskleuren, warme zonnestralen en harde muziek: ideale ingrediënten voor een barnfeest, foodfestivals, barbecues en familiedagen. Door meubilair gemaakt van sloophout en pallets, kleurvolle sfeerverlichting en hooibalen wordt de landelijke setting van ‘Het Hoge Noorden’ nog extra benadrukt. U waant zich op een hip foodfestival, alleen dan 100 jaar terug in de tijd. 

 

In boerderij Beerta en Midlum zijn de kinderen druk bezig met verschillende spelletjes, terwijl de ouders op de weides genieten van de zon, het eten en elkaars gezelschap. Onder de kapschuur worden er op de BBQ heerlijke stukken vlees en vis geprepareerd.

 

 Offerte aanvragen   Stel een vraag   Foodbook

 

Hoge nOorden