Trouwen

 

https://www.openluchtmuseum.nl/plan-je-bezoek/bezoek-met-groep/groepsarrangementen/complete-huwelijksdag

Trouwen

Trouwen op een unieke locatie in Arnhem

Trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Nu kunnen de voorbereidingen beginnen. Jullie persoonlijke wensen en ideeën zijn ons uitgangspunt om een onvergetelijke dag te
organiseren. Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem biedt bijzondere trouwarrangementen en de medewerkers denken graag met jullie mee om er een perfecte dag van te maken. Van de huwelijksplechtigheid in het Zeeuwse kerkje en een ritje in de trouwtram tot een spectaculair feest. Bekijk de bijzondere trouwlocaties en de mogelijkheden voor een receptie, feest en diner of een complete huwelijksdag!

Blokken trouwen

Bruidsreportage

In het Openluchtmuseum hebben jullie alle ruimte om ongestoord foto’s te maken op onverwachte plekjes en met het mooiste decor. Oude boerderijen, pittoreske bruggetjes en zelfs een stukje stadskade.

 

Huwelijksvoltrekking

Het Nederlands Openluchtmuseum is een officiële trouwlocatie in de gemeente Arnhem. Je geeft elkaar het ja-woord in het bijzondere Zeeuwse kerkje of in de Pronk-of Herenkamer van de Kasteelboerderij.

 

Huwelijksborrel of receptie

In het Nederlands Openluchtmuseum museum zijn er verschillende locaties beschikbaar om jullie huwelijksborrel of receptie te geven. Van een intiem gezelschap tot een groots, spectaculair feest!

 

Huwelijksdiner

Dit is het moment waar je samen met je geliefde, familie en vrienden kunt genieten van een gezellig diner met verrassende en overheerlijke gerechten. Onze chefkok en zijn team bereiden de gerechten zelf, vanaf de basis.

 

Huwelijksfeest

In de avonduren verandert het levendige museumpark in een nostalgische, sfeervol verlichte omgeving. Wat voor huwelijksfeest je ook wilt, voor iedere invulling is een schitterende locatie beschikbaar.

 

Huwelijksjubileum

Een bijzondere dag zoals een huwelijksjubileum vieren in het Nederlands Openluchtmuseum? Dat kan! Wij zorgen ervoor dat je samen terug kan kijken op een memorabele dag. 

 

 

Complete huwelijksdag

Tijdens je trouwdag wil je alleen maar kunnen genieten en je nergens druk om hoeven te maken. Het Openluchtmuseum bezorgt jullie een onvergetelijke dag met een volledige trouwdag in ons museum.