Rij 1

Canon Exclusief

Nieuw in het Openluchtmuseum: de Canon van Nederland! Maak samen een reis langs tien enorme ‘filmsets’ waar je de hoogte- en dieptepunten uit ons verleden kunt beleven.

Meeting of congres

Ben je op zoek naar een inspirerende omgeving voor een meeting, inclusief heerlijke lunch en benodigde basismaterialen? Bekijk eens de mogelijkheden in ons museum!

 

Bedrijfsuitje

Maak van een personeelsuitje een onvergetelijke belevenis met onze actieve arrangementen. Kruip in de huid van smokkelaars, ontdek de leukste plekjes van het museum of geniet van een bierproeverij in brouwerij ‘De Roskam’.

 

XL Events

Op zoek naar een unieke locatie voor een bijzonder groots evenement? Wij regelen alles, van foodtruck feest tot aan festival! Samen zorgen we ervoor dat jouw event geschiedenis gaat maken.

 

Personeelsfeest

Een echt onvergetelijk personeelsfeest, dat vier je in het Nederlands Openluchtmuseum! Geniet met je collega's van de bijzondere locaties en sfeervolle omgeving midden in het Openluchtmuseum.
 

Winters uitje met collega's

Vier de winter in het Nederlands Openluchtmuseum! Kom schaatsen, geniet van winterse lekkernijen of speel onze winterspelen. Stel het arrangement naar eigen wens samen!