Feest of jubileum

Feest of jubileum

Feest of jubileum

Jubileum of feest

Kom het vieren in het Openluchtmuseum

Er zijn zoveel verschillende manieren om een feest of een jubileum te vieren, maar een echt onvergetelijk feest dat vier je in het Openluchtmuseum! Of je nu met een klein gezelschap komt of met een hele grote groep, wij helpen je graag alles naar eigen wens in te vullen. Ons museum biedt veel locaties, waar van alles mogelijk is. 

 

De Amsterdamse kroeg van Tante Stien, de pronk- en herenkamer in de Kasteelboerderij, de poffertjeskraam of de allernieuwste Canonkamer en nog véél meer mooie locaties bieden je een dag om nooit te vergeten. In ons museum is er altijd wel een locatie te vinden die geschikt is voor jou en je gezelschap. 

Personeelsfeest

Samen met je collega's een succesvol jaar vieren? Of gewoon een gezellige avond met elkaar beleven? Ook dat kan in het Openluchtmuseum. Er zijn verschillende mogelijkheden voor verenigingen en organisaties om eens samen met het team een avond uit te gaan.

Jubileum

Een jubileum: dat moet gevierd worden! Of het nou en bedrijfsjubileum is, een verjaardagsjubileum of ieder ander jubileum, in het Openluchtmuseum verzorgen wij alles tot in de puntjes. We zorgen dat alles naar wens wordt uitgevoerd en zo maken we er samen een onvergetelijke dag van.

Feest

Voor ieder soort feest kan je terecht bij het Openluchtmuseum. Vertel ons je wensen en wij gaan voor je aan de slag om een feest te organiseren die precies naar jouw wens is. Onze verschillende locaties lenen zich perfect om omgetoverd te worden tot feestlocaties. Heb jij een idee hoe je deze dag voor je ziet? Laat het ons weten en wij helpen je graag!

Details

Feest of jubileum

Feest of jubileum

We kunnen feesten organiseren in alle vormen en maten. Vraag gerust naar onze prijzen. Hieronder tonen we een voorbeeld programma.

Prijs

€ 39,95

Per persoon
Aantal
Vanaf 20 personen
Tijd
Boekbaar vanaf 14.00 uur
Inclusief
  • Entree tot het museum
  • Avondentree (na 17.00 uur)
  • Inclusief parkeren
  • Ontvangst met koffie/thee naar keuze
  • Appelgebak
  • Heerlijke (zomer)barbecue
Exclusief
  • Overige dranken
  • Zaalhuur
Bel mij!

Je wordt op werkdagen binnen 24 uur door één van onze medewerkers gebeld. (Alle velden verplicht.)

Aanhef

Liever zelf bellen?

Telefoon icon +31 (0)26-3576123