Arrangementen groepsuitjes

Het Openluchtmuseum biedt een unieke locatie voor de leukste groeps- en bedrijfsuitjes. Met voor elk groepsbezoek een passend arrangement. Of je nu komt met collega’s, relaties, familie, vrienden, leerlingen of om te trouwen. Je hoeft tijdens je bezoek nergens meer over na te denken en kun je genieten van het uitgestrekte museumpark. Je dag schrijft gegarandeerd geschiedenis.

Zoek groepsaanbod

Leerlingen uit groep 7 en 8 treden in de voetsporen van hun voorouders en komen zo meer te weten over het leven van vroeger.

 

 

 

 

Breid het arrangement uit met een unieke Fairtrade Museum tas en een cadeaukaart t.w.v. € 25,00.

Heb je je vrienden van de studietijd of je familie alweer een tijd niet gezien? Kom weer eens bij elkaar en praat gezellig bij tijdens een bezoek met boerenlunch in het museum.

Samen met je gezelschap komen jullie aan op het erf waar de vuurtjes branden. Ga de competitie aan met sjoelen, het mannetjesspel, kegelspel of ringwerpen.

Caféspellen

Aantal
maximaal 40 personen
Duur
1.5 uur

€ 8,75

Per persoon

Leerlingen ontdekken welke feestdagen we in Nederland allemaal vieren en waarom.

In het Openluchtmuseum gaat de Elfstedentocht altijd door! De kinderen kunnen stempels verdienen door elf opdrachten uit te voeren. Geschikt voor kinderen van groep 3 t/m 8. 

Elfstedentocht

Aantal
Max. 120 leerlingen per tocht
Duur
3 uur

€ 3,50

Museumles p.l.

€ 8,50

P.l. incl. entree

Toost met jullie vrienden en familie op jullie huwelijk! Ontvang jullie felicitaties tussen de hapjes en de drankjes door.

Tijdens je trouwdag wil je alleen maar kunnen genieten en je nergens druk om hoeven te maken. Het Openluchtmuseum bezorgt jullie een onvergetelijke dag met een volledige trouwdag in ons museum.

Vier je verjaardag op de manier waarop jij dat wil! Alles is mogelijk, van een kleine verjaardag tot een groots feest. Wij helpen je graag om alles naar wens en op maat te maken.

Er zijn zo veel verschillende manieren om een feest of een jubileum te vieren, maar een echt onvergetelijk feest vier je in het Openluchtmuseum!

Willen jullie je huwelijksjubileum op een bijzondere en onvergetelijke manier vieren? Kom dan naar het Openluchtmuseum.

Samen met jullie vrienden en familie geniet je van een verrassend diner met verrassende en overheerlijke gerechten.

Dinerbuffet

Aantal
Vanaf 20 personen

€ 25,95

Per persoon

In de avonduren verandert het levendige museumpark in een nostalgische, sfeervol verlichte
omgeving. Wat voor huwelijksfeest je ook wilt, voor iedere invulling is een schitterende locatie beschikbaar. 

Feestavond

Aantal
Vanaf 50 personen

€ 29,95

Per persoon

€ 17,50

Per kind

Wil je écht iets bijzonders voor je evenement? Bij dit arrangement wordt de presentatie Canon van Nederland exclusief voor jullie gereserveerd en dineer je in de indrukwekkende koepelzaal.

 

Ontdek de Nederlandse geschiedenis in de presentatie Canon van Nederland en de vensters in het museumpark. Onze deskundige rondleiders kunnen er van alles over vertellen.

Leerlingen van het voortgezet onderwijs klas 1/2 HAVO en VWO leren onder begeleiding van een museumdocent over de tijdvakken en de canonvensters.

Samen de winter vieren op een onvergetelijke locatie? In de winter is het museum sfeervol verlicht en kun je samen met vrienden, familie of collega's winters komen genieten!

Winters genieten

Aantal
Vanaf 10 personen

€ 44,50

Per volwassene

€ 34,50

Per kind