Certificaten en prijzen

Kinderen in het Nederlands Openluchtmuseum

Met kinderen

Uit in Arnhem? Bezoek het Openluchtmuseum voor het leukste dagje weg!


Ben je op zoek naar een uitje in Arnhem en omgeving? Leden van de ANWB raden het Openluchtmuseum in Arnhem aan. Jaarlijks worden we genomineerd voor het Leukste Uitje van Nederland, een hele eer. Het meer dan 60 voetbalvelden grote museum is een ideaal uitje voor jong en oud waar voor iedereen een hele dag wat te doen is. Met recht het leukste dagje weg met de kinderen!

 

 

 

 

 

Prijzen en certificaten rij1

Logo museumkids kidsproof

‘Kidsproof’ museum 2018

Het Nederlands Openluchtmuseum is verkozen tot het ‘Kidsproof’ museum 2018 van Gelderland. Het museum werd gekeurd door 200 jonge museuminspecteurs en kreeg een gemiddeld cijfer van een 8,8.

 

Dagjeweg award 2017 Eerste plaats

DagjeWeg.NL Award 2017

Het Nederlands Openluchtmuseum is de winnaar van de DagjeWeg.NL Award 2017! Dagjeweg.nl belicht al zeventien jaar plekjes in Nederland die het bezoeken waard zijn. Ruim twaalf miljoen mensen bezoeken jaarlijks de site.

 

Logo Green Key

Green Key Goud

Sinds 2011 voert het Nederlands Openluchtmuseum - als eerste museum in Nederland - de Gouden Green Key. Dit is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg op het bedrijf.

 

Prijzen en certificaten rij2

Tripadvisor-Certificaat van uitmuntendheid 2017

Tripadvisor-Certificaat van uitmuntendheid 2017

Het Nederlands Openluchtmuseum heeft van TripAdvisor® een Certificaat van uitmuntendheid gekregen. Gelegenheden ontvangen deze erkenning alleen als ze constant uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor krijgen.
 

Zoover Highly Recommended 2013

Zoover Highly Recommended 2013

In december 2013 ontving het Openluchtmuseum van Zoover de Highly Recommended 2013 award. Bezoekers van het museum gaven op Zoover.nl een gemiddelde waardering van 8.4.
 

Logo CBF erkend goed doel

CBF-Erkenning

Het CBF beoordeelt de betrouwbaarheid van goede doelen. Zij beoordeelden het museum op de onderdelen: bestuur, beleid, fondsenwerving, voorlichting en communicatie, besteding van de middelen, verslaglegging en verantwoording.