Tram tijdelijk uit roulatie

Directie Nederlands Openluchtmuseum neemt besluit om tram van 4 juni tot en met 15 juni niet te laten rijden.

Vanaf maandag 4 juni tot en met vrijdag 15 juni zal er geen tram rijden in het Nederlands Openluchtmuseum. Dit besluit heeft de directie van het Nederlands Openluchtmuseum donderdag, als gevolg van de reorganisatie, genomen.

Zoals het veiligheidsprotocol van het museum voorschrijft, dient er dagelijks een tramcoördinator aanwezig te zijn. De personele bezetting van de coördinatoren kan op dit moment niet gegarandeerd worden.

"We kiezen ervoor om met zorg en aandacht een structurele oplossing te bieden. Natuurlijk hadden wij de tram ook graag laten rijden maar de veiligheid garanderen aan onze bezoekers staat altijd voorop," aldus Leontien Lems, sectormanager Presentatie en Educatie Nederlands Openluchtmuseum.

Het museum heeft een uitgebreid activiteitenprogramma. Bekijk daarvoor de Activiteiten, op onze website. Vanaf 16 juni zullen de trams weer volgens planning rijden en zal het museum zich opmaken voor de Vaderdag programmering op 17 juni: 'Blij dat ik rij'.