Nederlands Openluchtmuseum wint DagjeWeg.NL Award 2017

Nederlands Openluchtmuseum wint DagjeWeg.NL Award 2017

Het Nederlands Openluchtmuseum is de winnaar van de DagjeWeg.NL Award 2017! Het publiek stemde de afgelopen maanden op hun favoriet en bezorgde het Openluchtmuseum de klinkende overwinning. Museum van de 20e Eeuw (Hoorn) en het Oude Ambachten & Speelgoed Museum (Terschuur) eindigden respectievelijk op een tweede en derde plek. 

 

Het Nederlands Openluchtmuseum vierde vorige maand al de opening Nederlands Openluchtmuseum winnaar DagjeWeg.NL Award 2017van de Canon van Nederland en mag zich nu het leukste dagje weg van Nederland noemen. De heuglijke feiten volgen elkaar op "Wij zijn super trots dat we de eerste prijs in ontvangst mogen nemen! Met een enthousiast team brengen wij de geschiedenis dichterbij. Fijn dat onze bezoekers dat ook zo waarderen." 

 

De strijd om de DagjeWeg.NL Award 2017 begon twee maanden geleden met tien genomineerden, geselecteerd uit de database van DagjeWeg.NL met meer dan 7.000 uitstapjes. Het publiek kon via www.dagjewegaward.nl een stem uitbrengen voor de nummers 1, 2 en 3. Dagjeweg.nl belicht al zeventien jaar plekjes in Nederland die het bezoeken waard zijn. Ruim twaalf miljoen mensen bezoeken jaarlijks de site.
 

Delen