15/01/2020

Het Nederlands Openluchtmuseum is afgelopen week opnieuw benaderd met de vraag of er interesse is om de snackbar uit Maaskantje over te nemen.

02/01/2020
Ruim 560.000 bezoekers bezochten in 2019 het Nederlands Openluchtmuseum en daarmee is het op één na succesvolste jaar van de afgelopen 40 jaar.
27/11/2019
Het Nederlands Openluchtmuseum ligt er vol mee: eikels. Zou jij ze eten? Tijdens het openingsweekend van het winterseizoen van het Nederlands Openluchtmuseum, staat de eikel volop in de belangstelling.
20/11/2019
Op dinsdag 19 november vond er een stakeholdersbijeenkomst plaats in het Nederlands Openluchtmuseum waar het Nederlands Openluchtmuseum de ambitie heeft gedeeld om zich te gaan richten op de Nederlandse samenleving van de toekomst.
07/10/2019

Winnen doen we samen! En dat geldt zeker in Arnhem! Vier organisaties in Arnhem slaan hun handen ineen tijdens de komende editie van Festivak in de Brabanthallen op woensdag 6 en donderdag 7 november.

25/09/2019

Fijne herinneringen uit het verleden herbeleven. Voor mensen die lijden aan dementie is het verleden hun wereld. De herinneringen, de geuren, de geluiden: terug in de tijd biedt voor hen vaak een moment van veiligheid.

16/07/2019

Vitesse, Nederlands Openluchtmuseum en Koninklijke Burgers’ Zoo hebben elkaar gevonden in een bijzondere samenwerking. De twee Arnhemse partijen worden gezamenlijk hoofdsponsor bij de Arnhemse club.

15/07/2019

Met de opname van vier topstukken uit de verschillende canonvensters is Teylers Museum officieel toegetreden tot het landelijk Canonnetwerk. Het Canonnetwerk is een netwerk van Nederlandse musea en erfgoedinstellingen die samen de vijftig ‘vensters’ van de Canon van Nederland vertellen.

05/06/2019
420 jaar gedeelde Moluks-Nederlandse geschiedenis krijgt komende jaren prominente aandacht. Zowel het museum als de  Stichting Ana Upu spreken hiermee wederzijds de intentie uit om vanaf 2019 gedurende minimaal 3 jaar samen te werken.