Arrangement 'Nederland in vogelvlucht'

Bezoek samen met je collega’s of relaties de Canon van Nederland en sluit af met een ambachtelijk bereide maaltijd van Hollandse bodem!

 

Zorg voor een onvergetelijke meeting met dit bijzondere arrangement. Ontdek de geschiedenis van Nederland in de gloednieuwe presentatie van de Canon van Nederland. Waarin digitale media worden afgewisseld met authentieke, historische objecten uit eigen collectie en bruiklenen.

 

Daarnaast wordt het ontstaan van Nederland in breder perspectief geplaatst wat betreft zijn bevolking, klimaat en geografie. Spectaculaire 'filmsets' die in elkaar overlopen tonen tien verschillende tijdvakken, opgebouwd uit fragmenten van historische gebouwen en monumenten waartussen iedereen vrij kan rondlopen.

 

Hoe ziet het arrangement eruit?
We ontvangen jullie met een welkomstdrankje uit het Hollands assortiment. Vervolgens kan iedereen in eigen tempo de Canon van Nederland bezoeken. Na het bezoek zal er een warme, dagverse Hollandse maaltijd klaar staan inclusief twee consumpties uit het Hollands assortiment. Voor het diner en het ontvangst zal een locatie in het Openluchtmuseum gereserveerd worden.