Informatie Loods Goes

Loods Goes

Loods Goes
Op 17 januari was de feestelijke opening van Loods Goes, een nieuwe verhuurlocatie in het Nederlands Openluchtmuseum, bestemd voor de zakelijke markt. 


Deze voormalige landbouwwerktuigenloods uit Zeeland, die sinds 1985 in het Openluchtmuseum staat, werd eerder gebruikt als 'showroom' om boeren te overtuigen van het nut van moderne landbouwwerktuigen. De monumentale loods heeft een industriële sfeer en is als locatie uitermate geschikt voor congressen, symposia, seminars, presentaties, ledenbijeenkomsten, jaarvergaderingen en relatiedagen. 

De ruimte ademt de geschiedenis van industriële ambachten, maar ook de sfeer van de huidige tijd. De hoge houten nok, de grote zwartmetalen ramen en betonnen gietvloer zorgen voor een indrukwekkend welkom.

 


Loods GoesGeschiedenis
In Zeeland is de firma Massee een van de aanjagers van de moderne landbouw. Zeeuwse boeren moeten in de landbouwwerktuigenloods overtuigd worden van het nut van de aanschaf van Massee's hypermoderne landbouwwerktuigen. In 1985 wordt Loods Goes verplaatst naar het Nederlands Openluchtmuseum. In de afgelopen jaren heeft de locatie hoofdzakelijk gefungeerd als onderkomen van landbouwwerktuigen uit de collectie. 


 

Meer info over de locatie

 

Lees het persbericht

 

 

Loods Goes

 

Loods Goes

 

Loods Goes