Gruwelijk Lekker

Gruwelijk Lekker

Ontdek smaken door de eeuwen heenGruwelijk Lekker

Sommige nu onbekende smaken waren ooit heel gangbaar. Andere smaken zijn nu juist heel gewoon, maar sinds wanneer? En waar komen ze vandaan?

Op 29 maart opent het Nederlands Openluchtmuseum de deuren voor het zomerprogramma en kun je de verschillende onderdelen van Gruwelijk Lekker zelf gaan proeven!

Houd onze site in de gaten voor video's, info over activiteiten & evenementen en leuke dingen om te lezen.

 

Gruwelijk Lekker 1

Molukse Barak

Wat kun je verwachten?

Het jaarthema 'eten' komt op veel verschillende manieren terug in het museum, onder de noemer 'Gruwelijk Lekker'. Je gaat het thema op locaties in het museumpark tegenkomen, maar ook in de vorm van een tentoonstelling in ons Entreegebouw.

groenten

Leuk om te kijken en lezen

Activiteiten en informatie rondom het jaarthema vind je niet alleen in het Openluchtmuseum, maar ook via de website van het museum en bijvoorbeeld onze YouTube pagina. Abonneer je om niks te missen: Video's, recepten, columns en nog veel meer!

 

Culinaire Wandeling

Culinaire Wandeling

Met collega's, vrienden of familie een geweldige culinaire wandeling door het museum maken? Ook op het gebied van groepsarrangementen wordt 2019 een rijk gevuld jaar. Deze wandeling staat in het teken van samen ontdekken, proeven en beleven.