Nieuws

VRIENDENDAG MET ESTÉE STROOKER

“Ik ga je zintuigen prikkelen en je op een culinair creatieve manier op het verkeerde been zetten”, aldus Estée. Dat beloofde wat - en dat werd het ook. Kijk met ons terug op een mooie dag.

 

Ledenvergadering 16 november 2019

Op 16 november 2019 werd een extra algemene ledenvergadering gehouden in Loods Goes. Daarin werd het voorstel waarover in de laatste vergadering gesproken is, door bestuur en museum aan de Vrienden gepresenteerd. Vrienden kozen unaniem voor ontbinding van de vorm van vereniging en inlijving binnen de museumorganisatie. Als project waaraan het verenigingsvermogen besteed zal worden, werd met een overweldigende meerderheid gekozen voor IJssalon Venezia. Klik hier voor de notulen en bijlagen (uitnodiging en convenant).

 

Ledenvergadering 13 april 2019

Op 13 april kwamen we bijeen in de Kasteelboerderij van het museum voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. In die vergadering zochten we gezamenlijk naar een denkrichting voor de toekomstige organisatie van de Vrienden van het museum. 

 

Een verslag van de vergadering (notulen) vind je hier.
De bijbehorende notitie (integratie Vrienden in museumorganisatie) kun je hier inzien.

 

Vriendendag met Janny van der Heijden

Zaterdag 8 december 2018 leerde Janny van der Heijden (Heel Holland Bakt) onze leden de fijne kneepjes van het snert koken en de geschiedenis van 'oer-Hollandse' (niet dus) erwtensoep. Een geslaagde dag en we mogen Janny toevoegen aan de grote groep enthousiastelingen voor ons museum. 

 

Klik hier voor een kort filmpje van de dag!

 

Janny van der Heijden Vriendendag

 

 

Nieuwe Vriendenkaart sinds juli 2018 

Lees hier alles over de nieuwe Vriendenkaart die sinds 1 juli 2018 te verkrijgen is.

 

Ontvang de digitale nieuwsbrief

Nog niet ontvangen? Mail ons dan je meest recente e-mail adres door.
Vermeld je naam en adres zodat we je e-mail aan de juiste gegevens kunnen koppelen.

Zo'n 6 tot 10 keer per jaar sturen we nieuws per e-mail. Bijvoorbeeld als er een try-out is waar je aan kunt deelnemen. Of als er exclusief voor Vrienden een extra activiteit wordt georganiseerd die nog niet in de 'papieren nieuwsbrief' opgenomen kon worden. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons dan je e-mailadres én je huisadres per e-mail: vrienden@openluchtmuseum.nl.


Bekijk hier de laatste papieren nieuwsbrief

Eén keer per jaar verschijnt er een nieuwsbrief. Deze versturen wij per reguliere post naar al onze leden. Je kunt deze nieuwsbrieven ook hieronder bekijken.

estee