Food and drinks

Blokken eten en drinken

Canon Café in het Openluchtmuseum

Canon Café

Een gezellig grand café om te genieten van een heerlijke lunch, diner, een borrel of om lekker op te warmen met een goede kop koffie of thee. We serveren ook glutenvrije producten. Vraag ernaar bij het bedienend personeel.


Dagelijks geopend vanaf 10:00 tot 18:00.
 

Tante Stien in het Openluchtmuseum

Tante Stien

Geniet in het Jordanese café van een hapje en een drankje en zing je mee met echte Amsterdamse levensliederen. Word hier de borrel ook met een kop geschonken?

 

Openingstijden staan op de dagplattegrond.

 

 

 

Budel - Brabants café

In deze boerderij annex café uit Budel proef je nog altijd die typische Brabantse gastvrijheid en sfeer. Er worden lekkere drankjes geserveerd zoals bier van eigen brouwerij, frisdrank of koffie.

 

Openingstijden staan op de dagplattegrond.

 

 

 

Poffertjeskraam

In de sfeervolle Poffertjeskraam is ruim plaats om binnen te genieten van overheerlijke poffertjes en wafels. De Oudhollandse wafels worden op authentieke wijze gebakken. We serveren ook glutenvrije producten. Vraag ernaar bij het bedienend personeel.

Dagelijks geopend vanaf 10:30.

 

Herberg de Hanekamp

In deze Zwolse herberg staan heerlijke pannenkoeken, broodjes, soepen en stoofpotjes op de menukaart. We serveren ook glutenvrije producten. Vraag ernaar bij het bedienend personeel.
 

Dagelijks geopend vanaf 10.30.

 

Bakkerij

Van een afstand komt je de heerlijke geur tegemoet van brood uit de bakkerij. Vroeger gebruikte de bakker de ouderwetse bakkersoven die werd gestookt op takkenbossen.

 

Dagelijks geopend vanaf 10:30.

 

 

 

Frietbakkerij

Frietbakkerij

Zin in een lekker frietje? De nieuwe Frietbakkerij bevind zich op een toplocatie in een zijstraat van het Zaanse plein. Het assortiment bestaat uit patates frites, snacks en verfrissende drankjes.

 

 

Overdekt picknickplek

Bij de voormalige cafetaria kun je nu overdekt picknicken. In de zomer wordt een nieuw friethuis geopend achter de bakkerij op het Zaanse plein.
 

Dagelijks geopend vanaf 10:00.

De Kasteelboerderij

De kapitale kasteelboerderij uit Oud Beijerland is gereserveerd als ontvangstlocatie voor groepsbezoekers. Als de Kasteelboerderij open is voor individuele bezoekers staat dit op de dagplattegrond.