Eten en drinken

Horeca Openluchtmuseum

Rij 1 Horeca

Het Canon Café

Een gezellig grand café om de dag te beginnen of om het bezoek mee af te sluiten. Kom genieten van een heerlijke lunch, diner, een borrel of om een goede kop koffie of thee te drinken.

 

Herberg de Hanekamp

In de Zwolse herberg staan heerlijkste Oudhollandse pannenkoeken, broodjes, soepen en salades op de menukaart.

 

 

 

Poffertjeskraam

In de altijd sfeervolle en authentieke poffertjeskraam uit Epe is ruim plaats om binnen en buiten te genieten van overheerlijke poffertjes.

 

 

Rij 2 Horeca

Café Tante Stien

Geniet in het Jordanese café van een hapje en een drankje en zing je mee met echte Amsterdamse levensliederen. Word hier de borrel ook met een kop geschonken?

 

 

Budel - Brabants café

In deze boerderij annex café uit Budel proef je nog altijd die typische Brabantse gastvrijheid en sfeer. Kom binnen en bestel een fris of een bier van eigen brouwerij.

 

 

De bakkerij

De bakker bakt er ouderwets lekkere broden en koeken. Van een afstand komt je de heerlijke geur tegemoet van brood uit de bakkerij. Kom binnen er proef!

 

 

Rij 3 Horeca

De frietbakkerij

De frietbakkerij

Zin in een lekker frietje? De nieuwe Frietbakkerij bevind zich op een toplocatie in een zijstraat van het Zaanse plein. Het assortiment bestaat uit heerlijke ambachtelijke verse friet, snacks en verfrissende drankjes.

 

 

De Picknickplek

De Picknickplek

Bij de voormalige cafetaria kun je nu overdekt picknicken. Afgelopen zomer is een nieuw friethuis geopend achter de bakkerij op het Zaanse plein.
 

 

 

 

De Kasteelboerderij

De Kasteelboerderij

De kapitale kasteelboerderij uit Oud Beijerland is gereserveerd als ontvangstlocatie voor groepsbezoekers.