Trouwen

Trouwen

Trouwen op een unieke locatie in Arnhem

Trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Nu kunnen de voorbereidingen beginnen. Jullie persoonlijke wensen en ideeën zijn ons uitgangspunt om een onvergetelijke dag te
organiseren. Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem biedt bijzondere trouwarrangementen en de medewerkers denken graag met jullie mee om er een perfecte dag van te maken. Van de huwelijksplechtigheid in het Zeeuwse kerkje en een ritje in de trouwtram tot een spectaculair feest.

Bekijk de bijzondere trouwlocaties en de mogelijkheden voor een receptie, feest en diner of een complete huwelijksdag!

Trouwen Rij 1

Huwelijksvoltrekking

Het Nederlands Openluchtmuseum is een officiële trouwlocatie in de gemeente Arnhem. Je kunt elkaar het ja-woord geven op bijzondere en sfeervolle trouwlocaties.

Huwelijk

Toost, Receptie & Diner

In het Openluchtmuseum zijn er verschillende locaties beschikbaar voor jullie huwelijksborrel, receptie of diner. Van een intiem gezelschap tot een groots, spectaculair feest!

Feestavond

In de avonduren verandert het levendige museumpark in een nostalgische, sfeervol verlichte omgeving. Wat voor huwelijksfeest je ook wilt, wij denken graag met je mee!