Familie en vrienden

Culinaire Tijdreis

Familie en vrienden

Een dagje weg met familie of vrienden

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een familiedag, feest of jubileum? Een dagje op stap met familie of vrienden wordt iets bijzonders in het Nederlands Openluchtmuseum. Boek een familie arrangement en je familiedag schrijft gegarandeerd geschiedenis in het uitgestrekte museumpark, dat volop mogelijkheden biedt voor onvergetelijke activiteiten. Bekijk hieronder alle mogelijkheden voor een geslaagd dagje weg.

Blokken

Feest of jubileum in het Openluchtmuseum

Feest of jubileum

Is er iets te vieren? In het Openluchtmuseum zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor een spetterend feest. We helpen je graag om deze dag nog specialer te maken.

Familiedag of reunie in het Openluchtmuseum

Familiedag of reünie

Heb je je vrienden van de studietijd of je familie alweer een tijd niet gezien? Kom weer eens bij elkaar en praat gezellig bij!

Verenigingsuitje in het Openluchtmuseum

Verenigingsuitje

Een dag terug naar het verleden samen met je vereniging, dat kan! Het Openluchtmuseum biedt verschillende mogelijkheden voor een leuke dag samen.

Review

Inhalt
Ontzettend leuk om er weer eens te zijn. Samen met man, kinderen en mijn ouders genoten. Knap hoe de vrijwilligers hun verhalen vertellen. De canon is geweldig.

Marjolein Holtslag-Meeuwsen

Wil je ook laten weten wat je van je familiedag, feest of jubileum vond?

Stuur ons je review