Met bedrijf of vereniging

Banner

 

Rij 2

Een bijzondere dag weg met het team of bedrijf?

Een bijzondere locatie voor een bedrijfsuitje, evenement, vergadering, diner of feest? Dat vind je in het Openluchtmuseum! Je event maakt gegarandeerd geschiedenis in onze authentieke historische locaties en het uitgestrekte natuurlijke museumpark. Je bent altijd welkom in het Openluchtmuseum. Dag en avond, zomer en winter. Je kunt een bijeenkomst zo uitgebreid maken als je zelf wil. Specifieke wensen? Laat het onze medewerkers van Sales & Reserveringen weten, zij denken graag met je mee.

Meer informatie

Rij 1 Meeting & Events

Vergaderen & Congres

Ben je op zoek naar een inspirerende omgeving voor een meeting, inclusief heerlijke lunch en benodigde basismaterialen? Bekijk eens de mogelijkheden in ons museum!

 

Bedrijfsuitje

Maak van je bedrijfsuitje een onvergetelijke belevenis met onze actieve arrangementen. Kruip in de huid van smokkelaars of geniet van een bierproeverij in de brouwerij.

 

Personeelsfeest & Events

Een echt onvergetelijk personeelsfeest, dat vier je in het Nederlands Openluchtmuseum! Geniet met je collega's van de sfeervolle locaties in het museum.
 

Rij 2 Meeting & Events

XL Events

Op zoek naar een unieke locatie voor een bijzonder groots evenement? Wij regelen alles, van foodtruck feest tot aan festival! Samen zorgen we ervoor dat jouw event geschiedenis gaat maken.

 

Canon Exclusief

Nieuw in het Openluchtmuseum: de Canon van Nederland! Maak samen een reis langs tien enorme ‘filmsets’ waar je de hoogte- en dieptepunten uit ons verleden kunt beleven.

Winters Genieten

Vier de winter in het Nederlands Openluchtmuseum! Het arrangement 'Winters Genieten' staat voor een dag de winter beleven in een uniek decor.

 

 

Review rij 1

"Om onze relatiedag stijlvol af te sluiten zijn we met een groot internationaal gezelschap naar het Nederlands Openluchtmuseum gegaan. De ontvangst was hartelijk, de rondleiding onder begeleiding gezellig en ontspannen en de daaropvolgende barbecue prima verzorgd." - B. Kelderman van Royal Eijkelkamp

 

Lees meer reviews

"Na een zeer geslaagde personeelsdag hebben we van deze heerlijke barbecue genoten. Prima kwaliteit, mooie locatie en goed bedienend personeel! Tevens werd er prima rekening gehouden met dieetwensen." - S. Lap

 

Lees meer reviews

Wil je ook laten weten wat je van je bedrijfsuitje, evenement, vergadering, diner of feest vond?

 

Stuur ons je review