DE VRIENDENKAART

gezinnetje

Museumkaart en Vriendenlidmaatschap zijn sinds 1 juli 2018 losgekoppeld. De combinatie van Vriend zijn en een Museumkaart (de VriendenMuseumkaart), bestaat dus niet meer. Nog in omloop zijnde VriendenMuseumkaarten blijven uiteraard geldig tot de einddatum die op de kaart vermeld staat.Je Museumkaart koop je voortaan bij de Stichting Museumkaart zelf. 

 

De feiten op een rijtje
De nieuwe Vriendenkaart kost €20,- per persoon per jaar, ongeacht je leeftijd en is sinds 1 juli 2018 te koop bij de Servicebalie (entree) en online
Dit krijg je voor die 20 euro:

 

Gebruikerstips

 

Met z'n allen!
Ga je regelmatig met vrienden, kennissen of familie op pad en wil je hen jouw museum laten zien? Iedereen die je meeneemt krijgt op vertoon van jouw Vriendenkaart de kortingen binnen ons museum:

  • 5 euro korting op entree
  • 3 euro korting op parkeren
  • 10% korting bij de horeca en in winkels

Neem zo veel en zo vaak je wilt mensen mee en laat ze voordelig kennismaken met het jouw museum.

 

Gezin is goedkoop uit
Vind je het te duur om voor alle gezinsleden een Vriendenkaart aan te schaffen? Koop dan 1 Vriendenkaart voor het hele gezin. Je kunt met alle gezinsleden gebruikmaken van de hierboven genoemde kortingen binnen het museum. Ja, op 1 kaart van € 20,- per jaar. Ongeacht met hoeveel gezinsleden je het museum bezoekt. Zo kun je voor een klein bedrag per jaar tóch vaker het museum bezoeken zonder al te grote inbreuk op het gezinsbudget.

 

Haal meer uit je Vriendschap 
Voor kortingen en toegang buiten het Nederlands Openluchtmuseum (bijvoorbeeld korting bij Burgers' Zoo en gratis toegang tot openluchtmuseum Bokrijk) én voor gratis deelname aan de exclusieve, speciaal voor Vrienden georganiseerde Vriendendagen heb je een eigen, gepersonaliseerde Vriendenkaart nodig, soms i.c.m. met je ID-bewijs. Wil je dus meer uit je Vriendschap halen en heb je daar 20 euro per jaar voor over; zorg dan dat je een eigen kaart op zak hebt. 

 

Korting scannen: lekker makkelijk
Op elke horeca- en verkooplocatie in het museum zijn scanners aanwezig waarmee museummedewerkers je Vriendenkaart kunnen scannen om je direct de 10% korting te verlenen. Ook als je met niet-Vrienden of gezinsleden zonder Vriendenkaart op stap bent in het museum. Bij het scannen van jouw kaart geldt de korting voor iedereen voor wie je betaalt. In de toekomst zullen er nog veel meer leuke acties en aanbiedingen voor Vrienden komen!

  

Onbeperkt gebruiken
Je kunt je kaart onbeperkt gebruiken! Neem kennissen, vrienden en familie mee en laat ze voordelig kennismaken met jouw museum. Je krijgt op vertoon van je kaart al 5 euro korting op een entreeticket voor je gasten. Alles dat je verbruikt in winkels en horeca: 10% korting. Parkeren: 3 euro korting. Er zit geen limiet aan het aantal keren dat je je kaart gebruikt, noch aan het aantal mensen dat je laat kennismaken met jouw museum.