Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem

Zoek groepsaanbod

cvn123

Winter 2019

Activiteiten

In het Nederlands Openluchtmuseum kun je het Winterprogramma volop beleven. Dompel je onder in de winters van vroeger. Je komt ogen te kort!

 

Winter

Openingstijden

T/m 20 januari doordeweeks geopend van 10 - 17u. IJsbaan & Canon Café tot 18u.
Het museum is van 21 januari tot en met 15 februari geheel gesloten (!)

 

Leuk om naar te kijken

Leuk om naar te kijken

Op deze plek zie je tijdens de winterperiode verschillende afleveringen over de Winter in het Openluchtmuseum. Met als vaste presentatrice Tess Daniëls. Kijk snel verder! 

Homepage Rij 2

Canon van Nederland

Canon van Nederland

De Canon is een presentatie van de hele geschiedenis van ons land, van hunebed tot heden. Een spectaculaire presentatie van de 50 belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis van Nederland.

 

Collectie Nederlands Openluchtmuseum

Collectie

In de collectie van het Openluchtmuseum bevinden zich ongeveer 170.000 voorwerpen waaronder boerenwagens, woningtextiel, streekdracht en speelgoed.
 

 

Rij 3

Winterprogramma

Winterprogramma

In het Openluchtmuseum heeft elk seizoen een eigen karakter. Kom in de winter schaatsen op onze ijsbaan van ruim 800 m2! De winter is een echte belevenis in het museum.

Onderwijs

De Canon in het onderwijs

De Canon van Nederland trakteert scholieren op een indrukwekkende, interactieve presentatie, bestaande uit 50 Canonvensters uit de Nederlandse geschiedenis. In een speciaal programma ontdekken de leerlingen de canonvensters. 

 

Bekijk hier het BO-arrangement

Bekijk hier het VO-arrangement

Doolhof & speeltuin

Speeltuin gesloten

Momenteel wordt hard gewerkt aan een nieuwe speeltuin in het Nederlands Openluchtmuseum! In de winterperiode is het dus niet mogelijk om van de (oude) speeltuin en het doolhof gebruik te maken. Onze excuses voor het ongemak.
 

Rij 4

Marjolein Holtslag-Meeuwsen
Inhoud
Ontzettend leuk om er weer eens te zijn. Samen met man, kinderen en mijn ouders genoten. Knap hoe de vrijwilligers hun verhalen vertellen. De canon is geweldig.

Marjolein Holtslag-Meeuwsen

Wil je ook laten weten wat je van het museumpark vond?

Schrijf nu een review op Google