Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem

Zoek groepsaanbod

cvn123

Zomerprogramma

Activiteiten

In het Nederlands Openluchtmuseum kun je nu het zomerprogramma volop gaan beleven. Ga op ontdekking in 44 hectare museumpark. Je komt ogen te kort!

 

Nederlands Openluchtmuseum

Openingstijden

Beleef nu ons zomerprogramma! Het Openluchtmuseum is t/m 28 okt 2018 dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De Canon van Nederland is het hele jaar open.

 

Amzaf

AMZAF Young Talent Festival

Op zaterdag 7 juli 2018 vindt er in het Nederlands Openluchtmuseum een prachtig festival plaats: AMZAF Young Talent Festival. Kom je ook?

Homepage Rij 2

Canon van Nederland

Canon van Nederland

De Canon is een presentatie van de hele geschiedenis van ons land, van hunebed tot heden. Een spectaculaire presentatie van de 50 belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis van Nederland.

 

Collectie Nederlands Openluchtmuseum

Collectie

In de collectie van het Openluchtmuseum bevinden zich ongeveer 170.000 voorwerpen waaronder boerenwagens, woningtextiel, streekdracht en speelgoed.
 

 

Rij 3

Tolhuisje

Stormschade en herstel

De storm die op 18 januari 2018 over Nederland raasde, liet ook zijn sporen na in het Nederlands Openluchtmuseum. Op deze pagina lees je meer over het herstel van de gebouwen. 

 

Onderwijs

De Canon in het onderwijs

De Canon van Nederland trakteert scholieren op een indrukwekkende, interactieve presentatie, bestaande uit 50 Canonvensters uit de Nederlandse geschiedenis. In een speciaal programma ontdekken de leerlingen de canonvensters. 

 

Bekijk hier het BO-arrangement

Bekijk hier het VO-arrangement

History in Concert

History in Concert

Op 16 okt. 2018 vindt het evenement 'History in Concert' plaats in TivoliVredenburg in Utrecht. Musea door heel Nederland werken voor het eerst samen met bekende muzikanten en schrijvers. 

 

Rij 4

Marjolein Holtslag-Meeuwsen
Inhoud
Ontzettend leuk om er weer eens te zijn. Samen met man, kinderen en mijn ouders genoten. Knap hoe de vrijwilligers hun verhalen vertellen. De canon is geweldig.

Marjolein Holtslag-Meeuwsen

Wil je ook laten weten wat je van het museumpark vond?

Schrijf nu een review op Google