Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem

Zoek groepsaanbod

cvn123

Winter 2019

Activiteiten

Vanaf 29 maart begint de zomerprogrammering van het Nederlands Openluchtmuseum weer. Via deze link zie je de activiteiten die bij openstelling in het museum plaatsvinden. 

 

Openingstijden

Openingstijden

16 feb - 28 mrt: dinsdag t/m zondag geopend 11.00 - 16.00 uur. Het museumpark is alleen geopend als wandelpark. Gebouwen zijn gesloten.

Green Key

Green Key Goud voor Openluchtmuseum

Tijdens het Green Key event kreeg het Openluchtmuseum het certificaat Goud uitgereikt!

 

Homepage Rij 2

Canon van Nederland

Canon van Nederland

De Canon is een presentatie van de hele geschiedenis van ons land, van hunebed tot heden. Een spectaculaire presentatie van de 50 belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis van Nederland.

 

Collectie Nederlands Openluchtmuseum

Collectie

In de collectie van het Openluchtmuseum bevinden zich ongeveer 170.000 voorwerpen waaronder boerenwagens, woningtextiel, streekdracht en speelgoed.
 

 

Rij 3

Gruwelijk Lekker

Gruwelijk Lekker

Sommige nu onbekende smaken waren ooit heel gangbaar. Andere smaken zij nu juist heel gewoon, maar sinds wanneer? En waar komen ze vandaan?

Onderwijs

De Canon in het onderwijs

De Canon van Nederland trakteert scholieren op een indrukwekkende, interactieve presentatie, bestaande uit 50 Canonvensters uit de Nederlandse geschiedenis. In een speciaal programma ontdekken de leerlingen de canonvensters. 

 

Bekijk hier het BO-arrangement

Bekijk hier het VO-arrangement

Loods Goes

Loods Goes

Nieuw in het Openluchtmuseum: Loods Goes, bestemd voor zakelijke verhuur. Op 17 jan. vond de feestelijke opening van deze voormalige landbouwwerktuigenloods plaats.

 

Rij 4

Marjolein Holtslag
Inhoud
Ontzettend leuk om er weer eens te zijn. Samen met man, kinderen en mijn ouders genoten. Knap hoe de vrijwilligers hun verhalen vertellen. De canon is geweldig.

Marjolein Holtslag-Meeuwsen

Wil je ook laten weten wat je van het museumpark vond?

Schrijf nu een review op Google