Rij over ons

Steun het museum

Wil je het Openluchtmuseum steunen? Dat kan! Word bedrijfsvriend of canonpartner, vriend, zetelhouder van ‘De 12 Provinciën’ of steun het museum als fonds.

Wie zijn wij afbeelding

Wie zijn wij?

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis. In authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen.

Vacatures afbeelding

Vacatures

Op zoek naar een baan in het Nederlands Openluchtmuseum? Vind hier alle huidige betaalde en vrijwillige vacatures.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn elektrische auto opladen? Is mijn museumkaart geldig? Wij beantwoorden graag al je vragen!

Pers afbeelding

Pers

Bekijk hier de meest recente berichten over evenementen, tentoonstellingen en nieuwe aanwinsten van het Nederlands Openluchtmuseum.

Contact en route

Bekijk de contactgegevens en de route naar het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.