Familie en vrienden

 

Kom winters genieten in het Openluchtmuseum

Familie en vrienden

Een dagje weg met familie of vrienden

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een familiedag, feest of jubileum? Een dagje op stap met familie of vrienden wordt iets bijzonders in het Nederlands Openluchtmuseum. Boek een familie arrangement en je familiedag schrijft gegarandeerd geschiedenis in het uitgestrekte museumpark, dat volop mogelijkheden biedt voor onvergetelijke activiteiten. Bekijk hieronder alle mogelijkheden voor een geslaagd dagje weg.

Meer informatie

 

Blokken

Feest of jubileum in het Openluchtmuseum

Feest of jubileum

Is er iets te vieren? In het Openluchtmuseum zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor een spetterend feest. We helpen je graag om deze dag nog specialer te maken. 

Familiedag of reunie in het Openluchtmuseum

Familiedag of reünie

Heb je je vrienden van de studietijd of je familie alweer een tijd niet gezien? Kom weer eens bij elkaar en praat gezellig bij!

Verenigingsuitje in het Openluchtmuseum

Verenigingsuitje

Een dag terug naar het verleden samen met je vereniging, dat kan! Het Openluchtmuseum biedt verschillende mogelijkheden voor een leuke dag samen. 

Verjaardag vieren in het Openluchtmuseum

Verjaardag

Er zijn van die mijlpalen goed gevierd moeten worden, zoals je verjaardag. Ga samen terug naar het verleden en vier je verjaardag op een onvergetelijke manier.

Horeca-arrangementen in het Openluchtmuseum

Horeca-arrangementen

Een dagje weg met familie of vrienden is een uitgelezen kans om weer eens gezellig bij te kletsen tijdens een lunch, borrel of diner!

Activiteiten in het Openluchtmuseum

Activiteiten

Heb je zin om iets te ondernemen en je nog meer uit je bezoek te halen? Doe mee aan de activiteiten die ons museum biedt en leer de geschiedenis nog beter kennen!